Natuurlijk LEKKER
Het vlees van onze koeien is 100% natuurlijk en daardoor natuurlijk LEKKER.
Onze koeien krijgen geen antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen waardoor we kwalitatief hoogwaardig vlees kunnen garanderen. Vlees van een gezonde koe die een goed leven heeft gehad. Na het slachten, hangen we het vlees 10 dagen in de koeling zodat het kan rijpen. Daardoor wordt het malser en nog smaakvoller. Het vlees wordt verwerkt door onze lokale ambachtelijke slager waarbij het vacuüm verpakt wordt zodat het zonder in te vriezen al langer houdbaar is.
Verkoop Lakenveldervlees
Op dit moment hebben we weer lakenveldervlees beschikbaar voor de verkoop. We hebben 4 vleespakketten in de aanbieding:
LEKKER Smullen (ongeveer 3,9 kg) á €65,-
LEKKER Genieten (ongeveer 5 kg) á €95,-
LEKKER Samen (ongeveer 2,1 kg) á €35,-
LEKKER BarbeKoeien (ongeveer 3 kg) á €45,-
Verder hebben we een gevarieerd assortiment in de losse verkoop. Het vlees is veelal in kleine porties van 300 gr. gevacumeerd verpakt waardoor het lang houdbaar is en makkelijk in te vriezen is zonder dat de kwaliteit verloren gaat.
De vleespakketten (maar ook het losse assortiment) kunnen besteld worden via onderstaand formulier. Bestel vooraf dan reserveren we het voor jou en kan je het afhalen in de boerderijwinkel aan de Kerkweg 21, 2811 KD in Reeuwijk.
Ook voor de losse verkoop ben je van harte welkom in onze boerderijwinkel. We zijn geopend op woensdag ,iddag van 13:00 – 17:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur Daarbuiten ben je ook welkom maar neem dan even contact met ons op (06-28240671 of via info@lakenvelderkoe.nl).
Betalen bij het afhalen kan contant of we sturen je een betaalverzoek. Makkelijk toch !
Volledige assortiment
Ook te bestellen via ons bestelformulier.
- Biefstuk (2 stuks a 150 gr) € 9,45
- Bavette (500 gr) € 17,00
- Diamanthaas (300 gr) € 10,20
- Entrecote (2 stuks a 150 gr) € 10,95
- Gehakt (300 gr / 500 gr) € 4,10 / € 6,80
- Haasbiefstuk (500 gr) € 28,25
- Hamburgers (2 / 4 stuks a 125 gr) € 4,25 / € 8,50
- Longhaas (300 gr) € 10,20
- Kogelbiefstuk (2 stuks a 150 gr) € 10,25
- Schnitzel (2 stuks a 150 gr) € 6,75
- Brisket (1 kg) € 19,50
- Vinkenlap (300 gr) € 12,25
- Filet Mignon (200 gr) € 6,80
- Magere runderlappen (500 gr) € 9,25
- Ossenstaart (300 gr) € 4,50
- Ribeye (2 stuks a 350 gr) € 26,25
- Rosbief (500 gr) €12,25
- Saucijzen (4 stuks a 125 gr) € 7,50
- Hachévlees (300 gr) € 5,45
- Staartstuk / Picanha (300 gr) € 8,65
- Sudderlappen (500 gr) € 10,25
- Sucadelappen (500 gr) € 12,25
- Tri-tip (1 kg) € 22,50
- Wang (300 gr) € 12,25
- Schenkel (300 gr) € 3,60
- Steak Tartaar (300 gr) € 10,20